Bootcamp Brugge

Bootcamp bij Paramount Sports is een complete workout van 50 minuten waarbij je gebruik maakt van verschillende fitnessattributen zoals fitballs, kettlebells, dumbells, steps en sandbags. Kracht, stabiliteit en uithouding staan centraal bij Bootcamp Brugge. Met een calorieverbranding van 800 kCal per workout is Bootcamp één van de intensiefste trainingssessies.

Voor wie is Bootcamp?

Werk jij aan een strak en krachtig lichaam? Dan is Bootcamp van Paramount Sports Brugge echt iets voor jou. In deze les train je bijna elke spiergroep in je lichaam. De ideale training dus om ervoor te zorgen dat jij sneller die mooi gevormde benen en dat strakke lichaam krijgt.

Hoe ziet de Bootcamp les eruit?

De workout begint met 5 minuten opwarming, gevolgd door een intensieve Bootcamp workout van 40 minuten waarbij verschillende parcours worden afgelegd. De oefeningen zijn zo opgesteld dat Bootcamp bij Paramount Sport Brugge ideaal is om af te vallen en de spieren te versterken. Om de les af te sluiten, werk je nog 5 minuten aan je buikspieren en wordt er gestretcht.

Wil je zelf een keer ervaren of Paramount Sports bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefles!