eGym Brugge: Fitter & Vitaler in 30 minuten per training

eGym bij Paramount Fit Brugge is dé manier om op een efficiënte, veilige en snelle manier fitter en vitaler te worden. Deze intelligente krachtcirkel is een combinatie van  10 volautomatische krachttoestellen. Een Paramount Instructor stelt samen met jou een programma in en voert een krachttest uit om je trainingsgewicht te bepalen. Zo kan je de volgende training gemakkelijk zelf aan de slag! Train slechts 30 minuten en krijg via jouw persoonlijke display visuele feedback over de trainingsbeweging. Paramount Fit heeft ook een gratis app waar je alle  progressie en vooruitgang  kan volgen. 

eGym Brugge is dé perfecte oplossing voor mensen die fitter en vitaler willen worden maar gewoon weinig tijd hebben. Lange tijd niet gesport? Ook dan is eGym training bij Paramount Fit Brugge ideaal want je begint altijd op je eigen trainingsniveau.

Waarom kiezen voor eGym Brugge?

Afvallen met de eGym Cirkel in Brugge

Op zoek naar een efficiënte manier om snel af te vallen, waarbij resultaat gegarandeerd wordt? Wil je daar niet veel tijd aan besteden en ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met de befaamde eGym-Cirkel bij sportcentrum Paramount Fit in Brugge. 

Wil je zelf ervaren of Paramount Fit bij je past?

Claim hier jouw gratis proefles!

BIJNA KLAAR 50%